Stampin' Up! Bestellen?

>> De eerst volgende verzamelbestelling is op dinsdag 27 februari 2018. Mocht je eerder iets nodig hebben? Stuur dan even een mailtje.

Bestellen

Bestellen zonder Demo/Workshop
Het is ook mogelijk om zonder dat je gastvrouw bent of gast op een demo/workshop producten te bestellen. Hiervoor zijn digitale bestelformulieren beschikbaar! Mail hiervoor naar: info@ateliernegen.nl

Let op bij je bestelling!
Bij het bestellen is het van belang de goede productcodes in te vullen! Let met name even op bij het bestellen van de stempels dat je de goede productcodes invult. Stempelsets zijn leverbaar in hout en in clear uitvoering. Uiteraard kan ik je adviseren bij je bestelling.

Wat is het verschil tussen Wood, Clear en Photopolymer?
-          Hout, aangeduid in de catalogus met een grijs vierkantje met een ‘w’ (wood) erin zijn rubberstempels op hout bevestigd.
-          Clear, aangeduid in de catalogus met een wit vierkantje met een ‘c’ (clear) erin zijn rubberstempels op foam. Deze worden geleverd is een soort DVD-case. En zijn daardoor makkelijk op te bergen.
- Photopolymer: dit zijn transparante polymer stempel.

Blauwe en rode vormen in de catalogus
In de annual catalogus en in de mini catalogus vind je bij diverse stempels blauwe vormen en rode vormen erom heen. De blauwe vormen geven aan dat er een bijpassende punch verkrijgbaar is. De rode vormen duiden op de framelits dies. Deze framelits dies kunnen met behulp van een stansmachine gebruikt worden.

Minicatalogus
Twee keer per jaar brengt Stampin’ Up! een mini-catalogus uit. Eén vanaf oktober en één vanaf februari. Hierin staan aanvullende artikelen en tijdelijke artikelen. Alles net als in de annual catalogus in thema’s. Zowel in de annual catalogus als in de mini-catalogus staan veel voorbeelden met de producten. Dus het zijn niet alleen bestelboeken, maar zeker ook bewaarboeken vol ideetjes.

Bestelprocedure
  • Vraag de bestellijst op.
  • Vul de bestellijst in.
  • Mail deze naar: info@ateliernegen.nl
  • Je ontvangt per mail een bevestiging met een overzicht van de totale kosten.
  • De bestelling van de producten zal zo spoedig mogelijk na de betaling worden gedaan. Mocht hier door omstandigheden vertraging in optreden, dan word je daarover direct geïnformeerd.
  • Afhankelijk van de gemaakte afspraken omtrent levering ontvang je de producten.
  • Mocht er iets niet in orde zijn of heb je vragen, dan kun je mij altijd bereiken: info@ateliernegen.nl of 06 54 68 10 94