zondag 16 januari 2011

Een beetje van mezelf en een beetje van Angelique

Hallo allemaal,
Gisteren een hele leuke workshop gehad bij Angelique. Workshop Distress! Een mooie kleurkaart gemaakt van alle kleuren en de technieken geleerd om magnolia mooi in te kleuren. Ook het inkleuren van een stempel, gestempeld met distress inkt heeft ze uitgelegd. Als mijn boekje helemaal klaar is zal ik de foto's op het blog zetten. En dan nu de uitleg van de titel van dit bericht:
Angelique had een vel gemaakt met daarop hokjes voor de distress inkt op te doen, zodat je dit dan weer op je waterpenseel kunt doen en kunt inkleuren. Alleen hoe berg je zo'n sheet nu op. Nou daar heb ik over nagedacht en wat op gevonden. Je neemt een doos van hooguit anderhalve cm. Daarin leg je je sheet, deksel erop en je probleem is opgelost. Geen stof meer in je inkt, geen probleem als je iets op de doos legt in je kast. Wellicht een idee voor meer onder ons. Uiteraard kun je de doos ook nog leuk versieren.
Tot het volgende blogbericht................ Groeten Miranda

1 opmerking:

  1. Hai Miranda, ja het was gezellig gisteren he! En ook nog een boel geleerd! Bedankt voor je super handige tip,slim bedacht hoor! Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Ik lees ze met heel veel plezier! Bedankt, groeten Miranda